Kavels te koop aangeboden

Ook even de volgebouwde Randstad ontvluchten?
Lekker klungelen in de tuin? Professioneel aan de slag met groenten, fruit, bloemen of planten?
Of gewoon genieten van het mooie weer, de vogels, de vlinders en veel meer?

Kom dan eens langs op de Schoffel. Verschillende tuinen staan te koop.

Bij Tuinvereniging De Schoffel “koop je een tuin al dan niet met huisje(s)”. Er zijn enkele tuinen (200 m2) en dubbele tuinen (400 m2). De prijs van de tuinen verschilt en de vraagprijs is (groten)deels afhankelijk van de waarde van de huisjes, of er een kas op staat, de staat van onderhoud etc. Per jaar betaal je lidmaatschapskosten en voor het (eigen) verbruik van water/electriciteit.

LET OP: Te koop aangeboden lidmaatschappen
Belangstellenden worden verzocht de kavels niet te betreden. Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij het lid op de betreffende kavel of bij de secretaris van de vereniging (frank.groote@hexion.com)

Kas van Kavel 105,

vraagprijs € 700,-

Bel voor inlichtingen 06-231 27 924

Kavel 17.

Stenen huis en kas van plusminus 9 vierkante meter.
Het huis zou kunnen verkocht worden incl. inboedel en tuingereedschap.
Er is elektriciteit, water, toilet en berging aanwezig.

Vraag prijs € 20.000,00 k.k.
Inlichtingen Margreet Agatz Hardonk, tel 06-30715717

CLEMATISPAD

Kavel 31
Tuin (200M2) met tuinhuisje.
Riool en wateraansluiting bij het huisje.

vaste prijs €17.000,-KK
Inlichtingen bij Gerard
tel 0636544210

CLEMATISPAD

Kavel 39
Tuin (200Meter) met tuinhuisje van 24 m2, aangesloten op elektra, water en riolering. met keukenblok koelkast en 4 pits gasstel.
Tuinhuisje gemeubileerd en eigen toilet. Inlc grasmaaier en gereedschap.

vraagprijs €16.000,-KK
Inlichtingen, de heer F.H Ligtvoet,
tel 0614059824 of 0152120775

Met goed onderhouden blokhut, afsluitbare inpandige gereedschapskast, camerasysteem, buitenkraan en toilet.
Tuin is met volledige inventaris.
Keuken is momenteel beschadigd maar dit wordt in overleg met de koper vervangen voor nieuw materiaal

vraagprijs € 27.000,-
Bel voor bezichtiging: 06-231 27 924

Houten tuinhuisje op een heerlijke plek midden in het park.
Met aanrechtblok water en elektra,buiten kraan en toilet Koelkast,waterkoker en kookplaatje Inclusief tuingereedschap o,a kruiwagen en grasmaaier

Prijs € 15.000 k,k
voor meer informatie, Janny van Willigenburg jannyvanwilligenburg@casema.nl

PARKZICHT

Kavel 80.

Goed onderhouden tuin (200m2). Stevig huisje. Met aanrechtblok. Water en riolering.
Aansluiting op het elektrisch net. Inclusief inventaris.
In een apart gedeelte is tuinmateriaal aanwezig.

Vraagprijs € 13.750,00
Inlichtingen: 070-3296537.
E-mail: hmkluin@kpnplanet.nl

ASTERPAD

kavel 85.

Uitstekend onderhouden tuin. Deze tuin / het kavel van 200 m2 beschikt over een kleine glazen kas, eigen apart toilet en eigen watervoorziening. Op het kavel staat verder een klein houten huisje met eigen keukenblok met daarnaast een ruimere schuur voor opslag. Recentelijk zijn er een aantal fruitbomen geplaatst en is de gehele tuin fatsoenlijk bijgewerkt. In overleg laten wij (een gedeelte van) de inventaris achter aan de nieuwe eigenaar. Direct te aanvaarden. Komt u gewoon eens vrijblijvend kijken,
want de rust op deze plek valt niet uit te leggen in een advertentie.

Vraagprijs € 13.950,- euro, KK,
Contactpersoon M. de Bue GSM: 06-23232373

Te koop, uitstekend onderhouden kavels 86 en 87.

De beide – oorspronkelijke – huisjes en het extra schuurtje kregen eind 2015 een totale onderhoudsbeurt.

Huisje 86 heeft keukenblok en is aangesloten op waterleiding en electra.

De electra is doorgetrokken naar nr. 87.

Er is ook een buitenkraan. De tuin werd indertijd ontworpen door Wim Oudshoorn als siertuin met veel vaste aanplant, een middenpad met aan weerszijde stamrozen, vier “bielzenbakken” voor seizoen aanplant, en veel gras.

De vraagprijs – € 28.000 –

is de totaal prijs met alle aanwezige inventaris, tuingereedschap (ook elektrisch) en twee watertonnen.