Kavels te koop aangeboden

Ook even de volgebouwde Randstad ontvluchten?
Lekker klungelen in de tuin? Professioneel aan de slag met groenten, fruit, bloemen of planten?
Of gewoon genieten van het mooie weer, de vogels, de vlinders en veel meer?

Kom dan eens langs op de Schoffel. Verschillende tuinen staan te koop.

Bij Tuinvereniging De Schoffel “koop je een tuin al dan niet met huisje(s)”. Er zijn enkele tuinen (200 m2) en dubbele tuinen (400 m2). De prijs van de tuinen verschilt en de vraagprijs is (groten)deels afhankelijk van de waarde van de huisjes, of er een kas op staat, de staat van onderhoud etc. Per jaar betaal je lidmaatschapskosten en voor het (eigen) verbruik van water/electriciteit.

LET OP: Te koop aangeboden lidmaatschappen
Belangstellenden worden verzocht de kavels niet te betreden. Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij het lid op de betreffende kavel of bij de secretaris van de vereniging (frank.groote@hexion.com)

Kas van Kavel 105,

vraagprijs € 700,-

Bel voor inlichtingen 06-231 27 924

Kavel 17.

Stenen huis en kas van plusminus 9 vierkante meter.
Het huis zou kunnen verkocht worden incl. inboedel en tuingereedschap.
Er is elektriciteit, water, toilet en berging aanwezig.

Vraag prijs € 20.000,00 k.k.
Inlichtingen Margreet Agatz Hardonk, tel 06-30715717

CLEMATISPAD

Kavel 39
Tuin (200Meter) met tuinhuisje van 24 m2, aangesloten op elektra, water en riolering. met keukenblok koelkast en 4 pits gasstel.
Tuinhuisje gemeubileerd en eigen toilet. Inlc grasmaaier en gereedschap.

vraagprijs €14.000,-KK
Inlichtingen, de heer F.H Ligtvoet,
tel 0614059824 of 0152120775

Met goed onderhouden blokhut, afsluitbare inpandige gereedschapskast, keuken en camerasysteem, buitenkraan en toilet.
Tuin is met volledige inventaris.

vraagprijs € 23.000,- KK
Bel voor bezichtiging: 06-231 27 924

Houten tuinhuisje op een heerlijke plek midden in het park.
Met aanrechtblok water en elektra,buiten kraan en toilet Koelkast,waterkoker en kookplaatje Inclusief tuingereedschap o,a kruiwagen en grasmaaier

Prijs € 15.000 k,k
voor meer informatie, Janny van Willigenburg jannyvanwilligenburg@casema.nl

PARKZICHT

Kavel 80.

Goed onderhouden tuin (200m2). Stevig huisje. Met aanrechtblok. Water en riolering.
Aansluiting op het elektrisch net. Inclusief inventaris.
In een apart gedeelte is tuinmateriaal aanwezig.

Vraagprijs € 13.750,00
Inlichtingen: 070-3296537.
E-mail: hmkluin@kpnplanet.nl

Te koop, uitstekend onderhouden kavels 86 en 87.

De beide – oorspronkelijke – huisjes en het extra schuurtje kregen eind 2015 een totale onderhoudsbeurt.

Huisje 86 heeft keukenblok en is aangesloten op waterleiding en electra.

De electra is doorgetrokken naar nr. 87.

Er is ook een buitenkraan. De tuin werd indertijd ontworpen door Wim Oudshoorn als siertuin met veel vaste aanplant, een middenpad met aan weerszijde stamrozen, vier “bielzenbakken” voor seizoen aanplant, en veel gras.

De vraagprijs – € 28.000 –

is de totaal prijs met alle aanwezige inventaris, tuingereedschap (ook elektrisch) en twee watertonnen.

bijgewerkt 26-11-2108